Matematik

Hjælp 4!

19. marts 2020 af Lunabob (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Nogle der kan hjælpe den er ret svær

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af StoreNord

Jeg bruger følgende model for målestoksforholdet:                                    
                                                    Mf= \frac{model}{virkelighed}
Modellen er den store tegning og
Virkeligheden er den originale pil i venstre side.
                                                     Mf= \frac{4}{2}=\frac{2}{1}=2:1


Skriv et svar til: Hjælp 4!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.