Matematik

Sandsynlighed

19. marts 2020 af Emil89 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Nogle der kan hjælpe med at forklare og vise hvordan jeg løser opgaverne, da jeg selv fatter hat?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2020 af janhaa

a)

9C2 =36


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. marts 2020 af janhaa

P=9C2*(\frac{5}{9})^2*(\frac{4}{9})^7=0,038


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2020 af AMelev

Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1945058

#2 er forkert, da det ikke er med "tilbagelægning" (der åbnes to låger på én gang) og dermed ikke en binomialfordeling.


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.