Matematik

Omkredsen af hele den røde linie er?

20. marts 2020 af Jakob123423 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Omkredsen af hele den røde linie er?     cm    
    (a = 1 cm og radius (b = 1 cm)                  
    (brug lommeregnerens pi              
    og afrund til 2 decimaler)

forklar meget gerne 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. marts 2020 af janhaa

stor: \pi*(1+1)=2\pi

liten: \pi*(1)=\pi


Svar #2
20. marts 2020 af Jakob123423 (Slettet)

forstår ikke


Svar #3
20. marts 2020 af Jakob123423 (Slettet)

kan du prøve at forklare


Skriv et svar til: Omkredsen af hele den røde linie er?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.