Matematik

matematik hjææælp

26. marts 2020 af Millesørensen123 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

 Du kaster en mønt to gange. 
Hvor stor er sandsynligheden i procent for ikke at få plat begge gange?  % 

50. Hvor mange forskellige måder kan man betale 2 kr. på? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2020 af janhaa

P=1-0,25 = 0,75 = 75 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2020 af Hælp123 (Slettet)

Spørgsmål 1

50%*50%= 25%, der er 25% for at få plat i begge forsøg. Altså er der 75 % for ikke at få plat begge gange

Spørgsmål 2

 50 øre *4

50 øre * 2 +1 kr

2 * 1 kr

2kr

4 måder


Skriv et svar til: matematik hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.