Matematik

kom til at sende den forkerte med jeg vil geren have hjælpen igen men spørgsmålene var formuleret forkert

27. marts 2020 af mmuloo (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Anna beder brian om at tænke på to tal, x og y og udfører følgende beregninger: a=x+yb=x-y brian vælger tallene x=5 og y=-3

1 vis ved beregning at b-a=6.

anna siger at a+b altid vil give 2x lige meget hvad y er

2 har anna ret? du skal begrunde dit svar

nu beder brian anna om at tænke på to tal, s og t, hvor det gælder at tallet t er dobelt så stort som tallet s. anna skal udføre følgende beregninger: p=t+2sq=t-s anna vælger t=9

3 vis ved beregning at p_q=13,5

brian siger at p altid vil give 2t og at q altid vil give s.

4 har brian ret? du skal formulere

kom til at sende den forkerte så her er den rigtgie 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2020 af Moderatoren

Du har allerede stillet opgaven her:
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1947286


Tråden er låst for yderligere indlæg.