Matematik

cirklens ligning

29. marts 2020 af sean1103 - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe med b 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2020 af mathon

         Beregn centrums afstand til linjen   y = k · x udtrykt ved k.

         Kravet er, at afstanden skal være lig med radius.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2020 af mathon

             \small \textup{solve}\left ( \frac{k\cdot 4-2}{\sqrt{k^2+1}} =3,k\right )


Skriv et svar til: cirklens ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.