Matematik

Hjælp med Vektorer

29. marts 2020 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Kan det være rigtigt at "t" er 8?

Opg: https://imgur.com/a/HR9jo47


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2020 af janhaa

4+4+t = 15

t = 7


Svar #2
30. marts 2020 af ENERQIA (Slettet)

#1

4+4+t = 15

t = 7

Tak, skrev forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2020 af ringstedLC

Indsæt "8" og se om det passer.


Svar #4
30. marts 2020 af ENERQIA (Slettet)

#3

Indsæt "8" og se om det passer.

Jep det gør jeg da lige. Fordi det er jo nemlig 8.


Skriv et svar til: Hjælp med Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.