Matematik

Bestem og løs ligning

30. marts 2020 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har svært ved denne opgave.. nogen som kan hjælpe med de to spørgsmål?  tak på forhånd! 

Vedhæftet fil: Graf.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2020 af janhaa

a) f(-1) = 4

b) f(x) = 1 => x = 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2020 af janhaa

b)

f(2) = 1


Svar #3
30. marts 2020 af l24 (Slettet)

Mange tak :) 


Skriv et svar til: Bestem og løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.