Matematik

Hvor mange liter vand på 10 sekunder

30. marts 2020 af hubertt - Niveau: 9. klasse

Hej er der nogen der hjælpe med denne her opgave? Eller give en formel/udregning hvordan man gøre det.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. marts 2020 af janhaa

600 l/min = 10 l/sek

(10l/sek)* 10 sek = 100 liter


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2020 af mathon

         1 sek = (1/60) min

         10 s =(10/60) minut = 1/6 minut

          vand:    ((1/6) min) · (600 L) = 100 L/10 sek


Skriv et svar til: Hvor mange liter vand på 10 sekunder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.