Matematik

eksponentiel funktion og rentesregning

31. marts 2020 af 160200 - Niveau: B-niveau

hvad er sammenhængen mellem rentesregning og eksponentiel funktion 

på forhånd tak for hjælpen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2020 af mathon

                    \small \begin{array}{llllll}\textup{eksponentiel funktion:}&y=b\cdot a^x \\\\&y=b\cdot (1+r)^x\\\\\textup{hvis }n\textup{ er hel:}&y_n=y_0\cdot (1+r)^n\\\\\textup{i finanssektoren}\\\textup{handler alt om}\\\textup{\textbf{k}(apital), hvorfor}&K_n=K_0\cdot (1+r)^n \end{array}


Skriv et svar til: eksponentiel funktion og rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.