Matematik

Bestem F(g(5))

31. marts 2020 af 180902 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, nogen der kan hjælpe?

Funktionerne f og g er givet ved

f(x)=√x

g(x)=2x+6

a) bestem f(g(5))

Hvordan gør man?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2020 af mathon

            \small \small f(g(5))=f(2\cdot 5+6)=f(16)=\sqrt{16}=4


Skriv et svar til: Bestem F(g(5))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.