Matematik

Areal af trekant

01. april 2020 af css226712 - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Jeg leder desperat efter hjælp til opgave b og c!

Vedhæftet fil: 222.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2020 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2020 af PeterValberg

b) Se video nr. 18 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
01. april 2020 af css226712

Er dette korrekt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april 2020 af mathon

Latex ta'r tid lige nu:

     \small \begin{array}{llllllll} b) & \textup{punkter:} & A(3,0)\quad B(0,5)\quad C(2,4) \\\\ & \textup{vektorer:} & \overrightarrow{AB} = \begin{pmatrix} 0-3\\5-0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} -3\\5 \end{pmatrix} \\\\ &&\overrightarrow{AC} = \begin{pmatrix} 2-3\\4-0 \end{pmatrix} = \begin{pmatrix} -1\\4 \end{pmatrix} \\\\ & \textup{trekantsareal:} & T=\frac{1}{2} \cdot \begin{Vmatrix}\begin{matrix} -3 & -1 \\ 5 & 4 \end{matrix} \end{Vmatrix} =\frac{1} {2} \cdot \left| -3 \cdot 4 - 5 \cdot (-1) \right |=\frac{1}{2}\cdot 7=\frac{7}{2} \end{array}


Skriv et svar til: Areal af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.