Matematik

bestemme forskriften for den samlede omsætning

02. april 2020 af mkilov (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg skal lave en forskrift for den samlede omsætning når produktet sælges til 559 kr pr stk.
jeg har disse info: de variable enhedsomkostninger er 300 kr pr stk for de første 800 stk og 500 kr pr stk når de er <800 
de faste omkostninger er 100.000 
x er antal producerede pr år. 


Svar #1
02. april 2020 af mkilov (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2020 af mathon

Er du ikke 'faret lidt vild i teksten'?

Enhedsomkostninger bliver hyppigst mindre ved en stor/større produktion.              


Svar #3
02. april 2020 af mkilov (Slettet)

der står ordret:
de variable enhedsomkostninger VE er 300 kr pr stk, for de førstte 800stk, og 500 kr pr stk for resten
x er antal producerede stk pr år
bestem forskriften for den samlede omsætning når du ved at produktet sælges til 559 kr eksl moms


Svar #4
02. april 2020 af mkilov (Slettet)

og at produktionen koster 100.000 i faste omkostninger


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. april 2020 af mathon

OK


                     \small O(x)=\left\{\begin{array}{llll} 300x+100\; 000 &&0<x \leq 800 \\ 500x+100\; 000 && x> 800 \end{array}\right.


Svar #6
02. april 2020 af mkilov (Slettet)

tak fordi du gider hjælpe, men er det ikke ligningen for omkostninger?
 


Brugbart svar (1)

Svar #7
02. april 2020 af mathon


                     \small \small R(x)=\left\{\begin{array}{llll} 259x-100\; 000 &&0<x \leq 800 \\ 59x-100\; 000 && x> 800 \end{array}\right.


Svar #8
02. april 2020 af mkilov (Slettet)

taaaak :D


Skriv et svar til: bestemme forskriften for den samlede omsætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.