Matematik

Rente

05. april 2020 af Sofieskovvv - Niveau: B-niveau

Anders vil låne 200000 kr. til en månedlig rente på 2,5%.

Hvad bliver den månedlige ydelse, hvis lånet skal tilbagebetales på 6 år?

Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2020 af ringstedLC

Du kunne nok finde formlen via det link til kompendiet som du fik tidligere.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2020 af AMelev

Se FS side 5 (6).


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2020 af mathon

                             \large \begin{array}{llllll}&y=\frac{A_0\cdot r}{1-(1+r)^{-n}}&&&r=\frac{p}{100} \end{array}


Skriv et svar til: Rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.