Matematik

hvordan bestemmer jeg dette

11. april 2020 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp til del b) hvordan bestemmer man f'(pi) er virkelig forvirret..? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. april 2020 af mathon

                     \begin{array}{llll}b)& f(x) = \sin(x)+1\\\\ & f{\,}'(x) = \cos(x)\\\\& f{\,}'(\pi) = \cos(\pi)=-1 \end{array}


Svar #3
11. april 2020 af Mie23234

#2

                     \begin{array}{llll}b)& f(x) = \sin(x)+1\\\\ & f{\,}'(x) = \cos(x)\\\\& f{\,}'(\pi) = \cos(\pi)=-1 \end{array}

Må jeg spørge hvordan du ved at cos(pi) er lig -1 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2020 af mathon

Se på enhedscirklen og kontroller med dit CAS-værktøj.


Skriv et svar til: hvordan bestemmer jeg dette

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.