Matematik

Stykkevis lineær funktion

13. april 2020 af Ris6506 - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan give en hjælpende hånd med den her opgave?

Vedhæftet fil: Stykkevis funktion.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2020 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
13. april 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} 35\,900 < x \leq 490\,700\textup{:} & x - (x-35\,900) \cdot 0.30\\\\ 490\,700 < x \leq 689\,300\textup{:}& x - (x-35\,900) \cdot 0.30 - (x - 490\,700)\cdot 0.20\\\\ x>689\,300\textup{:}& x - (x-35\,900) \cdot 0.30 - (x - 490\,700)\cdot 0.20 - (x-689\,300)\cdot 0.05 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} & s(x)=\left\{\begin{array}{llll} 1x + 0 & \textup{for} &0< x\leq 35\,900\\0.7x+10\,770& \textup{for}&35\,900 < x \leq 490\,700 \\ 0.5x+108\,910& \textup{for} & 490\,700 < x \leq 689\,300 \\ 0.45x+143\,375& \textup{for} & x > 689\,300 \end{array}\right. \end{array}


Skriv et svar til: Stykkevis lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.