Matematik

den distributive lov og det skalære produkt?

14. april 2020 af Skuls - Niveau: A-niveau

Er der nogle som kan bevise den distributive lov for det skalære produkt? 

Jeg ved at den distributive lov ser sådan ud:

a·(b·c)=a·b+a·c

men hvordan skal jeg bevise?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2020 af mathon

a·(b·c)=a·b+a·c  er forkert.

skal være
a·(b + c) = a·b + a·c

Indsæt koordinater og undersøg.


Skriv et svar til: den distributive lov og det skalære produkt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.