Matematik

Hjælp til tangentens ligning og cirklens

16. april 2020 af Ladora (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, jeg kan ikke finde ud af den her opgave :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2020 af janhaa

sirkel derivert:

2x - 6 + 2yy' + 2 = 0

x - 2 + yy' = 0

yy' = 2 -x

y' = (2-x)/y

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

linje l:

4y = 3x + 3


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2020 af janhaa

(x-3)2 + (y+1)2 = 9

no, line l is not a tangent to the circle


Skriv et svar til: Hjælp til tangentens ligning og cirklens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.