Matematik

Fart

17. april 2020 af deihdeihawl (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Nogen der kan svare på dette spørgsmål?

Beskriv, hvorfor de går fra 10m/s til 36km/t på tegningen.

Vedhæftet fil: mat2.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
17. april 2020 af mathon

Almindelig omregning mellem enhederne m/s og km/t.

                  \small \small \small \frac{1\; m}{1\;s}=\frac{3600\;m}{3600\;s} = 3.6\frac{\;km}{time}


Skriv et svar til: Fart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.