Matematik

Areal udtryk ved a (integralregning)

18. april 2020 af meitner - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg er i gang med den vedhæftede opgave, hvor jeg sidder fast i opgave b. Jeg tænker, det er noget med dt bestemte integral, men jeg kan ikke helt se, hvordan man kan udtrykket arealet ved a


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. april 2020 af janhaa

A(M)=\int_0^1(1-x)(x-a)\,dx\\ \\ A(N)=\int_1^a(1-x)(x-a)\,dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. april 2020 af janhaa

A(M)=\frac{1}{6}(3a-1)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. april 2020 af janhaa

A(N)=-\frac{1}{6}(a-1)^3


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2020 af mathon


Skriv et svar til: Areal udtryk ved a (integralregning)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.