Matematik

månedlig effektiv rente

20. april 2020 af signecr - Niveau: B-niveau

hej jeg skal ud fra en opgave beregne den månedlige effektive rente, men kan ikke finde nogle formel for dette, nogle der kan hjælpe?

på forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2020 af peter lind

Kom med hele opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. april 2020 af AMelev

Hvis du har en rentefod pr. dag på 0.01%, så er den effektive rente fx i februar i år (2020) på
rmdl. = (1+0.01%)29-1 = 0.0029 = 0.29%. Det er den almindelige fremskrivningsformel.
I andre måneder er den højere, og i februar i ikke-skudår er den lavere.


Skriv et svar til: månedlig effektiv rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.