Kemi

Hjælp til Kemi B opgave 2 TLC i vinfremstilling

21. april 2020 af flottelise - Niveau: B-niveau

Hej igen 

Jeg har andet opgave som volder mig en masse problemer spørgsmålet lyder: a) I nogle vine ønskes æblesyren væk, og- man tilsætter en bakterierkultur, der laver æblesyren om til mælkesyre og kuldioxid. Har der været en sådan aktiv bakterierkultur i vin 1 og/eller i vin 2?

b) Forklar ud fra stukturerne nedenfor, hvorfor pletterne ligger som de gør. Løbevæsken (den mobile fase) er upolær, og TLC (den stationære fase)  er polært. 

Og det er her jeg går fuldkommen i sort fordi jeg ikke hvordan  jeg skal forklare det.

På forhånd tak 

Her er et billede af opgaven:


Svar #1
22. april 2020 af flottelise

Er der nogen derud som kan hjælpe please på forhånd tak.


Skriv et svar til: Hjælp til Kemi B opgave 2 TLC i vinfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.