Kemi
Hjælp til Kemi B opgave 2 TLC i vinfremstilling
Hej igen
Jeg har andet opgave som volder mig en masse problemer spørgsmålet lyder: a) I nogle vine ønskes æblesyren væk, og- man tilsætter en bakterierkultur, der laver æblesyren om til mælkesyre og kuldioxid. Har der været en sådan aktiv bakterierkultur i vin 1 og/eller i vin 2?
b) Forklar ud fra stukturerne nedenfor, hvorfor pletterne ligger som de gør. Løbevæsken (den mobile fase) er upolær, og TLC (den stationære fase) er polært.
Og det er her jeg går fuldkommen i sort fordi jeg ikke hvordan jeg skal forklare det.
På forhånd tak
Her er et billede af opgaven:
Skriv et svar til: Hjælp til Kemi B opgave 2 TLC i vinfremstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.