Matematik

Bestem årsindkomsten efter skat omregnet til DKK ved en månedsløn på 60000 SEK

23. april 2020 af stinefrederikke (Slettet) - Niveau: B-niveau

b. Bestem årsindkomsten efter skat omregnet til DKK ved en månedsløn på 60000 SEK. 

Hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2020 af Soeffi


Svar #2
23. april 2020 af stinefrederikke (Slettet)

#1

#0. Se evt. https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1952129.

det giver ikke noget svar til hvordan man gør


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2020 af mathon

Beregning af svensk indkomst efter skat:

      \begin{array}{llllll} 35\,900<x\leq 490\,700&\textup{skat:}&(x-35900)\cdot 0.30=0.30x-10\,770\\\\&\textup{indt\ae gt efter skat:}& x-(0.30x-10\,770)=0.70x+10\,770\\\\\\ 490\,700<x\leq 689\,300&\textup{skat:}&(x-35900)\cdot 0.30+(x-490\,700)\cdot 0.20=\\&&0.30x-10\,770+0.20x-98\,140=0.50x-108\,910\\& \textup{indt\ae gt efter skat:}&x-(0.5x - 108\,910)=0.5x+108\,910\\\\\\ 689\,300<x&\textup{skat:}&(x-35900)\cdot 0.30+(x-490\,700)\cdot 0.20+(x-689\,300)\cdot 0.05=\\&& 0.5x-108\,910+0.05x-34\,465=0.55x-143\,375\\\\& \textup{indt\ae gt efter skat:}&x-(0.55x-143\,375)=0.45x+143\,375\\\\\\ \textbf{opsummeret }\\ \textup{indt\ae gt efter skat:}&s(x)=\left\{\begin{array}{lll} 1x+0 &\textup{for}&0\leq x\leq 35\,900 \\0.7x+10\,770&\textup{for}&35\,900<x\leq 490\,700 \\ 0.5x+108\;910&\textup{for}&490\,700<x\leq 689\,300 \\ 0.45x+143\,375&\textup{for}&689\,300<x \end{array}\right. \end{array}
 


Skriv et svar til: Bestem årsindkomsten efter skat omregnet til DKK ved en månedsløn på 60000 SEK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.