Matematik

Hjælp til Matematik A 7D2.4 Bestem k, når fordelingsfunktionen F opfylder, at F(6)=0,1

27. april 2020 af flottelise - Niveau: A-niveau

Hej jeg har en opgave som volder mig del problemer

Her er et billedet af opgaven 

På forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. april 2020 af janhaa

P(X\leq 6)=F(6)=G(\frac{6-15}{k})=0,1\\ \\ \frac{6-15}{k}=-1,285\\ \\k=7


Skriv et svar til: Hjælp til Matematik A 7D2.4 Bestem k, når fordelingsfunktionen F opfylder, at F(6)=0,1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.