Fysik

Beregning af middelafstanden

29. april 2020 af n3sa00 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået en fysik aflevering, hvori jeg har svært ved at beregne middelafstanden.

Opgaven lyder sålede: 

Hvor stor skulle middelafstanden være for en tænkt planet med en omløbstid på 100 år?

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} &\frac{a^3}{T^2}=1&a\textup{ m\aa lt i AE og T m\aa lt i \aa r}\\\\& a=T^{\frac{2}{3}}\\\\&a=100^{\frac{2}{3}}=21.54\;AE \end{array}


Skriv et svar til: Beregning af middelafstanden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.