Matematik

Benyt modellen opgave 8

30. april 2020 af javannah5 - Niveau: C-niveau
Er der nogen der kan hjælpe mig med hvordan man løser a, b og c

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2020 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2020 af peter lind

a) foretag en eksponentiel regression. Brug dit CAS værktøj til det

b) Beregn d(6)

c) se formel 81 ide 15 i din formelsamling. Løs ligningen f(h)*1,5 = f(h+r) Det bemærkes at h går ud ud af den ligning


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2020 af mathon

                        \small \begin{array}{llll}c)\\&1.5=a^h\\\\& \ln(1.5)=\ln(a)\cdot h\\\\& h=\frac{\ln(1.5)}{\ln(a)} \end{array}


Svar #4
30. april 2020 af javannah5

Jeg gik b til at være 19,13

Svar #5
30. april 2020 af javannah5

Men i c’en hvorfor bruger du en logaritmefunktion og ud over det hvorfor bruger du tallet 1,5

Skriv et svar til: Benyt modellen opgave 8

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.