Kemi

Hjælp til Kemi B opskrivningen af reaktionsbrøk for reaktionen med estere

01. maj 2020 af flottelise - Niveau: B-niveau

Hej igen

Jeg håber at der er nogen derud som kan hjælpe mig.

Jeg en opgave som driller mig en hel del jeg løst de andre men det her volder en del problemer.

Her er et billedet af reaktionsskemaet:

Sætning lyder således: Opskriv reaktionsbrøken for reaktionen (bemærk at vand indgår, overvej hvorfor).

På forhånd tak 


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2020 af janhaa

ester-hydrolyse or condensation-reaction:

K=\frac{[C_4H_8O]*[C_2H_6O]}{[ester]*[H_2O]}

water splittes fra R-COOH og R'-OH


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. maj 2020 af janhaa

#1

ester-hydrolyse or condensation-reaction:

K=\frac{[C_4H_8O]*[C_2H_6O]}{[ester]*[H_2O]}

water splittes fra R-COOH og R'-OH

K=\frac{[ester]*[H_2O]}{[C_4H_8O]*[C_2H_6O]}


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. maj 2020 af janhaa

water forms from H-atom in R'OH and OH-group in R-COOH


Svar #4
01. maj 2020 af flottelise

Thank you so much 


Skriv et svar til: Hjælp til Kemi B opskrivningen af reaktionsbrøk for reaktionen med estere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.