Matematik

Find f(g(1))

04. maj 2020 af Unzdag - Niveau: B-niveau

Hej hej, sidder med en aflevering og sidder fast i en opgave:
Jeg skal finde f(g(1)) for funktionerne f(x)=x^3 , g(x)=3x-1
Nogen der kan hjælpe?
Evt. vise trin for løsning så jeg kan følge med i, hvordan man løser den?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2020 af oppenede

g(1) = 2, så f(g(1)) = f(2)

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2020 af PeterValberg

f(g(1))=(3\cdot 1-1)^3=.....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Find f(g(1))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.