Matematik

Vektorfunktion

06. maj 2020 af Malte123456 - Niveau: B-niveau

Hej kan nogen godt hjælpe mig med denne opgave?:(( jeg har lige brugt tid på den og kan slet ikke finde ud af det.. (tjek billag)

Tak på forhånd!

Vedhæftet fil: vektorfunktion.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. maj 2020 af janhaa

a)

t= 4

t = +-2


Svar #2
06. maj 2020 af Malte123456

#1

a)

t= 4

t = +-2

skal jeg gøre det samme med  y? og ved du hvordan b skal laves?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. maj 2020 af mathon


Skriv et svar til: Vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.