Matematik

B forklar løsningen til ligningen

06. maj 2020 af Mettes3

Nogen der kan hjælper med spørgsmål b?? ved ikke hvad jeg skal svare? tak på forhånd 

f(x) = 70-19,94 * log(x), 
hvor fx er støjniveauet, målt i dB, i afstanden x meter til emhætten. 
  a) Løsligningen f(x)=60 

Her fik jeg x = 3.17 

Ved en almindelig samtale er støjniveauet 60 dB. 
 b)  Forklar, hvad løsningen til ligningen i a) fortæller.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2020 af ringstedLC

Tænk over støjniveauet fra emhætten i forhold til niveauet af en samtale ført ved komfuret.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2020 af SF2020 (Slettet)

Løsningen til a) fortæller, at støjniveauet 3,17 m fra emhætten er 60 dB. 


Skriv et svar til: B forklar løsningen til ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.