Matematik

Bestem ligningen <> hjælp

08. maj 2020 af Elninoo - Niveau: B-niveau

En som kan hjælpe med vedhæftet opgave:

Tak på forhånd > er ikke den skarpeste til matematik så en uddybbelse vil være dejligt 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. maj 2020 af Capion1


En ret linjes hældningskoefficient a, er tangens til hældningsvinklen.
 tan 60º = √3
Forskriften for l :     y = ax + b
Find nu b ved at indsætte A i forskriften.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2020 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. maj 2020 af AMelev

Ad #1 Se din formelsamling side 13 (66) og (64)


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2020 af mathon

                       \small \small \small \begin{array}{llllll}\textup{linjens h\ae ldningstal}\\ \textup{er tangens til}\\ \textup{h\ae ldningsvinklen:}&y=\tan(60\degree)\cdot x+b\\\\ \textup{gennem }(10,0)\textup{:}& 0=\sqrt{3}\cdot 10+b\\\\& b=-10\sqrt{3}\\\\ \textup{linjens ligning:}\\ &l\textup{:}\quad y = \sqrt{3} \cdot x - 10\sqrt{3} \end{array}


Skriv et svar til: Bestem ligningen <> hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.