Matematik

Løsning til differentialligningen

12. maj 2020 af HF2dk - Niveau: A-niveau

Er der en lettere måde, at løse opgaven på ?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2020 af swpply (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2020 af swpply (Slettet)

Hvad mener du med lettere?

Præcist hvad ved ovenstående udledning af løsningen bryder du dig ikke om?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj 2020 af swpply (Slettet)

Det oplyses at løsningen f til differentialligningen y^\prime = y+k har en asymptote med ligningen y=-2. Bemærk nu at grafen for lignigen y=-2 er en vandret retlinje der skære y-aksen i -2, dvs. her er tale om en vandret asymptote og dermed har du at f^\prime(x) \rightarrow 0 når du nærmer dig asymptoten. Hvorfor at

                                                              0 = -2 +k \quad\Leftrightarrow\quad k = 2


Skriv et svar til: Løsning til differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.