Matematik

beregn afstand

13. maj 2020 af Peter991 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan skal aftsanden beregnes? (billedet vedhæftet)

Vedhæftet fil: 347593485734985735.PNG

Svar #1
13. maj 2020 af Peter991 (Slettet)

jeg har lavet det som trekant men der er for mange af siderne og længderne der mangler 

Vedhæftet fil:geometrisk model.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2020 af Soeffi

#1.


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. maj 2020 af ringstedLC

#31: Nej, det er der ikke. Brug at siderne i ensvinklede trekanter parvist forholder sig ens.


Brugbart svar (1)

Svar #4
13. maj 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textup{Pigens afstand til}\\ \textup{lygtep\ae len kaldes }x\textup{:}\\& \frac{3}{1}=\frac{x+2}{2}\\\\& \frac{3-1}{1}=\frac{x+2-2}{2}\\\\& 2=\frac{x}{2}\textup{ ...} \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
13. maj 2020 af Soeffi

De to ligedannede trekanter er trekant ABC og trekant CDE.

Vedhæftet fil:1960580.png

Skriv et svar til: beregn afstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.