Matematik

Massefylde

14. maj 2020 af YoungThug - Niveau: 9. klasse

Han fylder 100 cm³ vand i målebægeret. Derefter hælder han sit guldstøv ned, og nu står vandet på 154,7 cm³.

Hvor meget vejer det guldstøv Bill har fundet?

Hvordan kan jeg finde ud af hvor meget det vejer? Er det ikke sådan her?
154,7 - 100 = 54,7 cm³ = 54700 L = 54700kg


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af mathon

Gulds massefylde er 19.3 g/cm3.

              \small \begin{array}{llll} \textup{guldst\o vets masse:}&m=\left ( (154.7-100)\;cm^3 \right )\cdot \left (19.3 \; \frac{g}{cm^3} \right ) = 1\,055.71\;g \end{array}


Svar #2
14. maj 2020 af YoungThug

Nåårrrrr jo. I feel stupid now bruh


Skriv et svar til: Massefylde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.