Matematik

hvor lang tid tager det famillien at sejle 76 km

14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

se vedhæftet fil. nogen der kan hjælpe/forklare?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2020 af Moderatoren

Det kommer an på hvor hurtigt, at de sejler.

Du skal nok bruge noget af det, som du har fat i her:

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1960728#1960734


Svar #2
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

41 knob?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2020 af mathon


Svar #4
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

#3

kan du forklare


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2020 af mathon

                \small \begin{array}{lllll} & 41 \textup{ knob} = 75.932\; \frac{km}{h}\\\\ \textup{sejltid:}&t=\frac{76\;km}{75.932\; \frac{km}{h}} \approx 1\; h \end{array}


Svar #6
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

#5

               

#5

                \small \begin{array}{lllll} & 41 \textup{ knob} = 75.932\; \frac{km}{h}\\\\ \textup{sejltid:}&t=\frac{76\;km}{75.932\; \frac{km}{h}} \approx 1\; h \end{array}

tak


Svar #7
14. maj 2020 af Jakob123423 (Slettet)

#5

                \small \begin{array}{lllll} & 41 \textup{ knob} = 75.932\; \frac{km}{h}\\\\ \textup{sejltid:}&t=\frac{76\;km}{75.932\; \frac{km}{h}} \approx 1\; h \end{array}

1 h er 1 time ik?


Brugbart svar (0)

Svar #8
14. maj 2020 af Moderatoren

Jo, og så kan du vurdere om du synes, at det er realistisk, at de sejler 76 km på 1 time.


Skriv et svar til: hvor lang tid tager det famillien at sejle 76 km

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.