Matematik

Opgave om vektorer

17. maj 2020 af Hjælpmighurtigtt - Niveau: C-niveau
Jeg har svært ved disse to opgaver om vektorer.
Håber der er en som kan hjælpe mig herinde :)))
Se billedet der er linket
Tak på forhånd :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2020 af ringstedLC

a) Sæt t = 1 og brug:

\begin{align*} \vec{a}_{\vec{b}} &= \frac{\vec{a}\cdot \vec{b}}{\left | \vec{b} \right |^2}\cdot \vec{b} \end{align*}

b) Længden af en vektor:

\begin{align*} \left | \vec{a} \right | &= \sqrt{{a_1}^2+{a_2}^2} \;,\;\vec{a}=\binom{a_1}{a_2} \end{align*}


Skriv et svar til: Opgave om vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.