Matematik

Diskret matematik

26. maj 2020 af mikkel981 - Niveau: A-niveau
Hej alle. Jeg vil have have hjælp til den vedhæftede opgave. Hvordan løses den? mvh

Svar #1
26. maj 2020 af mikkel981

.

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. maj 2020 af janhaa

.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2020 af janhaa

n=1

y2 = 2y1 -1 

5 = 2y1 -1

y1 = 3

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

n=0

y1 = 3 = 2yo -1

yo = 2


Svar #4
26. maj 2020 af mikkel981

Okay så du starter med at finde y1 ved at sætte y2 lig med 2*yn-1

Derefter tager du y1 og sætter det lig med igen for at finde y0.

Den fremgangsmåde vidste jeg ikke man kunne bruge, tak :D

Kan du måske hjælpe med en anden opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. maj 2020 af Soeffi

#0.

Vedhæftet fil:1963805.png

Skriv et svar til: Diskret matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.