Matematik

LinReg virker ikke i Maple: error

30. maj 2020 af Goten (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej. Det er noget tid siden, at jeg skulle lave en lineær regression i Maple, så da jeg i dag prøvede på det, virkede det ikke. Jeg prøvede med nogle data fra et spørgsmål fra SP, men faktisk er der ingen data, der virker. Både ExpReg og PowReg virker, men hver gang jeg vil bruge LinReg, skriver den:

Error, (in Statistics:-PolynomialFit) expected 1-dimensional Array, received: Matrix(8, 2, {(1, 1) = 0, (1, 2) = 690, (2, 1) = 10, (2, 2) = 716, (3, 1) = 20.0, (3, 2) = 742, (4, 1) = 30, (4, 2) = 770, (5, 1) = 40, (5, 2) = 798, (6, 1) = 50, (6, 2) = 825, (7, 1) = 60, (7, 2) = 850, (8, 1) = 70, (8, 2) = 877})

Jeg kan ikke finde noget svar på nettet, og jeg forstår ikke, hvorfor det ikke virker, da det ellers plejer at virke? Nogen der kan hjælpe? Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj 2020 af peter lind

Du skal leverere to kolonner eller rækker med tal for eks.

3     4    5    6      7

1  1,2  1,4  1,6   1,8


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. maj 2020 af BoHTX (Slettet)

Jeg kan godt få LinReg-kommandoen til at virke.

Vedhæftet fil:SP.png

Skriv et svar til: LinReg virker ikke i Maple: error

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.