Matematik

Benyt et andengrafspolynomium til at løse ligningen f(x)=6.

10. juni 2020 af Mikkelade (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en matematik opgave, som skal forstille at være et mindstekravsspørgsmål, men kan ikke gennemskue hvordan det skal laves, da jeg føler opgaven enten er formuleret forkert eller jeg mangler nogle informationer. Håber der er nogle kloge hoveder der kan gennemskue den for mig.
Opgaven lyder:


Figuren viser grafen for et andengradspolynomium f.

Benyt grafen til at løse ligningen f(x)=6.

Vedhæftet et billede af grafen :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2020 af StoreNord

En vandret linje gennem y=6 skærer grafen 2 steder. Hvad er x?


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2020 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #3
10. juni 2020 af Mikkelade (Slettet)

#1 Mange tak! Så bare lige for at være på den sikre sidr, så vil grafen hedde x^2*5x+11?

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juni 2020 af ringstedLC

#3: Kontrol:

1^2+1\cdot 1+11=\;?


Skriv et svar til: Benyt et andengrafspolynomium til at løse ligningen f(x)=6.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.