Matematik

Problemer med at Isolere d i en ligning

08. juli 2020 af Ukendt1010 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der ved hvordan man isolere d i denne ligning? Har prøvet mig frem og kan ikke rigtig finde nogle løsning. Har vedhæftet et billede at ligningen :)

Tak på forhånd 


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. juli 2020 af OliverHviid

Gang med π*d² på begge sider. Dividér så med π*R på begge sider. Tag til sidst kvadratroden på begge sider for at få i anden væk.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. juli 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juli 2020 af mathon

                                                                 \small \small \begin{array}{llll} d^2=\frac{4\cdot p\cdot l}{\pi\cdot R}\quad d>0\\\\ d=\sqrt{\frac{4\cdot p\cdot l}{\pi\cdot R}} \end{array}


Svar #4
08. juli 2020 af Ukendt1010

tusind taak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. juli 2020 af NiklasJohansson (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: Problemer med at Isolere d i en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.