Matematik

Matematik - udredning

10. august 2020 af Maja2503 - Niveau: 10. klasse

Hej. 

Jeg sidder med et regnestykke, som jeg ikke er sikker på, om jeg har løst rigtigt. Det ligger vedfæftet som et billede.

Kan det passe, at svaret er 51? 

På forhånd tak for hjælpen. 

Vedhæftet fil: Regnestykke.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. august 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. august 2020 af mathon

               \small 5^2\cdot 2^{3-2}+1=25\cdot 2+1=50+1=51


Svar #3
10. august 2020 af Maja2503

#2

               \small 5^2\cdot 2^{3-2}+1=25\cdot 2+1=50+1=51

Hvorfor minusses der med 2 i 2^3?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. august 2020 af mathon

eller

               \small \small 5^2\cdot \frac{8}{4}+1=25\cdot 2+1=50+1=51


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. august 2020 af Eksperimentalfysikeren

#3:

\frac{1}{4} = \frac{1}{2^{2}}=2^{-2}


Skriv et svar til: Matematik - udredning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.