Matematik

Løs ligningen f(x)=g(x) ved hjælp af grafen

22. august 2020 af Hej424 - Niveau: B-niveau

Hej er der nogle der kan hjælpe med denne her opgave. Har fundet ud af den skærer ved x aksen ved 3 og 9. Men ved ikke hvordan jeg skal løse opgaven.

Vedhæftet fil: 1opg.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2020 af Mathias7878

Man aflæser, at grafen for g skærer f, når x = -3, x = 3 eller x = 9. Dvs. løsningerne til ligningen f(x) = g(x) er x= -3, x = 3 eller x = 9. 

- - -

 

 


Svar #2
22. august 2020 af Hej424

Så svaret for opgaven er at skrive hvor de skærer hinanden ved x aksen?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2020 af Mathias7878

Netop :) 

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2020 af ringstedLC

#2: Nej, ... hvor de skærer hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2020 af StoreNord

x-værdierne, hvor graferne skærer hinanden,


Skriv et svar til: Løs ligningen f(x)=g(x) ved hjælp af grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.