Kemi

Y=Kc under ligevægt. Kc afhænig af temperaturen er Y så også afhæning af de samme faktor som Kc

23. august 2020 af Amalie1234324 - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg har et spørgsmål om ligevægtskonstanten, som jeg gerne vil være 100 P sikker på at jeg forstod rigtigt

Kc=Y under ligevægt. Og Kc er afhæning af temperaturen.

spørgsmål: Betyder det også at Y er afæning af temperaturen når Kc er afængig af temperaturen


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2020 af janhaa

Kc = Kc(T) og Y = Y(T)

ja


Skriv et svar til: Y=Kc under ligevægt. Kc afhænig af temperaturen er Y så også afhæning af de samme faktor som Kc

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.