Matematik

Bestem kassens rumfang udtrykt ved x

27. august 2020 af mads220 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens 

Jeg har en opgave som går ud på at man skal bestemme en kasses rumfang ved udtrykt ved x. Jeg vil ligge den ud som en vedhæftet fil. 

Håber nogen kan hjælpe mig på hvordan jeg kan løse den 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2020 af mathon

            \small \begin{array}{lllll} V_{\textup{kasse}}=h\cdot l\cdot b=(3-3x)\cdot 2x\cdot x\\\\ V(x)=6x^2\cdot (1-x) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2020 af Soeffi

#0. 


Svar #3
27. august 2020 af mads220 (Slettet)

Din mail er forkert!!!! Ret den!!!!

Skriv et svar til: Bestem kassens rumfang udtrykt ved x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.