Matematik

Ens- og retvinklede trekanter

30. august 2020 af jeafjivoan - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg sidder fast med den her opgave. Er der nogen, der kan hjælpe? På forhånd, tak!:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2020 af ringstedLC

1. Pythagoras:

\begin{align*} d^{\,2} &= x^2+y^2 \\32^2 &= x^2+y^2\;,\;d=32 \end{align*}

ellers er det vel bare at følge opgavens tekst som en kogebog.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2020 af Capion1

Det reelle billedareal på  4:3 apparatet er noget mindre, idet det udsendte billede nedskæres til
et andet format, der viser en bjælke sort skærm forneden og foroven.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. august 2020 af Capion1

.SP 300820201449.JPG

Vedhæftet fil:SP 300820201449.JPG

Skriv et svar til: Ens- og retvinklede trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.