Matematik

Eksponentielle funktioner

30. august 2020 af Ehhdbjbd - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, jeg er helt fortabt i denne her opgave. 

Håber nogle kan hjælpe. På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2020 af mathon

Foretag eksponentiel regression på dine DATA.


Svar #3
30. august 2020 af Ehhdbjbd

Jeg forstår ikke helt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2020 af maria2016

Du skal benytte geogebra, for at løse opgave. Hvor du kan lave en eksponentiel regression. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. august 2020 af ringstedLC

Så kom med det som du forstår og ikke forstår.

Eksempler:

Du ved hvordan og hvorfor, der skal laves eksp. regression. Så kom med forskriften.

Du ved ikke, hvad a betyder. Så spørger du om hjælp til b).


Svar #6
30. august 2020 af Ehhdbjbd

Jeg forstår ikke hvordan jeg bestmmer konstanterne a og b


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. august 2020 af ringstedLC

Konstanterne kommer ud regressionens beregnede forskrift. Derfor skal du gøre som #1 foreslår.


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. august 2020 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{Eksponentiel regression}\\& x-\textup{liste}\quad \left \{ 0,1,2 \right \}\\\\& y-\textup{liste}\quad \left \{ 4.5,19,71 \right \} \end{array}


Svar #9
30. august 2020 af Ehhdbjbd

Altså er det her så rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #10
30. august 2020 af mathon

                      \small \begin{array}{lllll} f(x)=4.59253\cdot 3.97213^x \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #11
30. august 2020 af ringstedLC

#9: Nej. Du har kun beregnet a, udfra talparrene (0, 4.5) og (1, 19).

Ved regression medtages alle data/talpar.


Brugbart svar (0)

Svar #12
30. august 2020 af AMelev

#0 Hvilket CAS-værktøj benytter du?
Hvordan du konkret laver eksponentiel regression afhænger af det.


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.