Matematik

Forskrift udfra sammenhørende værdier

30. august 2020 af 1234skoleelev - Niveau: B-niveau

Har virkelig brug for hjælp til denne opgave som er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2020 af janhaa

f(x) = 7x

f(3) = 21

f(-5) = -35


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2020 af AMelev

Ligefrem proportonalitet: f(x) = k·x
Af de to sidste i tabellen får du, at 35 = k·x, hvoraf du kan slutte, at k = 7

Derfra kan du så gå videre.


Skriv et svar til: Forskrift udfra sammenhørende værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.