Matematik

Har brug for hjælp til vektorer og geomotri

06. september 2020 af wdd - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet opgaven.


Svar #1
06. september 2020 af wdd


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2020 af ringstedLC

#0: De to linjer har samme x- og y-værdi i deres skæringspunkt. Ved at opstille koordinatfunktionerne for m fås værdierne udtryk ved t:

\begin{align*} x(t) &= 2+t\cdot \frac{3}{2} \\ y(t) &= 4+t\cdot (-2) \\\\ y(t) &= -\frac{2}{5}\,x(t)+\frac{1}{2} \\ t &=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Har brug for hjælp til vektorer og geomotri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.