Fysik

fysik hjælpl, nyttevirkning

07. september 2020 af jasmina9011 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp

Vedhæftet fil: nytte.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2020 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2020 af mathon

            \small \small \begin{array}{lllll} \textup{Vandets indre energi\ae ndring:}&\Delta E_{indre}=\left (1.2\;kg \right )\cdot \left (4.186\;\frac{kJ}{kg\cdot C} \right )\cdot \left ( (95-10)\;C \right )\\\\ \textup{Energitilf\o rsel til el-kedel:}&E_{tilf\o rt}=\left ( 2\;\frac{kJ}{s} \right )\cdot \left ( (4\cdot 60) \;s\right )\\\\ \textup{Nyttevirkning:}&\eta =\frac{\Delta E_{indre}}{E_{tilf\o rt}}\cdot 100\% \end{array}


Skriv et svar til: fysik hjælpl, nyttevirkning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.