Matematik

Løs f'(x)=0

09. september 2020 af Malteersejj21118 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens

Jeg har en opgave som jeg skal løse i hånden. Det en lille udfordring vores lærer har givet. Det lyder følgende

En funktion f er bestemt ved 

f(x)=1/3*e^x-12

Løs f'(x)=0. 

Hvordan løser man dette step for step. Håber nogen kan hjælpe mig 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2020 af Anders521

#0 Step by step... 1) Differentiér f og 2) løs ligningen f'(x) = 0 mht. x


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2020 af peter lind

find f'(x)

Løs ligningen f'(x) = 0


Skriv et svar til: Løs f'(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.